BodyBuilder Gym

A BodyBuilder Gym egy minden fitnessz és wellness jelleget nélkülöző testépítő edzőterem. Hardcore bodybuilding felszerelés, azaz vasak vannak és gépek.
Ha meglesz a jubileum és az ezredik barom is bejön megkérdezni, hogy van-e szauna, extra szolgáltatásként felszerelünk egy géppuskát.
Hozzánk ún. edzést végezni járnak az emberek, pontosabban sportolók. Jó a hangulat, nincsenek félmeztelen feszengők meg papucsos buzik, aki ide jár, az rendesen edz, nem tartja fel pofázással a többieket. Ez a terem azoknak való, akik komolyan gondolják.
Elérhetőségünk: www.bodybuildergym.hu

Friss topikok

Kigyúrod magad nyárra?

2013.05.21. 20:48 bodybulvár


Sokan gondolják, hogy edzeni azért fontos, hogy jól nézzünk ki nyárra. Kigyúrjuk magunkat, oszt' kimegyünk a strandra villantani. Ezektől a kedves olvasóktól itt el is búcsúznánk, ez a cikk nem nekik szól.

Sokkal inkább azoknak, akiknek a feszengésen kívül van más ambíció is az életükben. Még értelmes emberek sem feltételnül értik ugyanis, hogy a sportban nincs nyaralás. Illetve nyaralni lehet, de nem lehet kihagyni a nyarat.

Az edzésnek sajnos megvan az a jellegzetessége, hogy nem lehet abbahagyni. Nyárra sem. Az izomzat ugyanis akkor marad fenn, ha használjuk. A diétával összehozott alak akkor marad fenn, ha tartjuk az étrendet. Ha se nem edzünk, se nem táplálkozunk normálisan, a testünk úgy fog kinézni,  mint aki nem edz és nem táplálkozik normálisan. Lásd. a strandok átlagos közönségét.

Nyáron elrontani azt a formát, amiért addig küzdöttél, nem okos. A nyár nem a lustaság ideje.
Semmi baj, ha elmész nyaralni és nem tudsz edzeni 1-2 hétig. De abbahagyni abban a hiszemben, hogy ez így jó, hogy ezt megteheted, nagy tévedés. 

1.jpg
Persze van ürügy: nyáron a nagy melegben úgysem lehet rendesen edzeni.

De lehet. Igaz, meleged van izzadsz, nehéz az edzés a hőségben, de az ízületeidnek  éppen  a meleg jó, így sokkal jobban bírják a terhelést. (Itt megjegyzem, az agyonlégkondicionált edzőtermek igen rosszak az ízületeknek és könnyű megfázni is.)

A másik kifogás, hogy nyáron nem bírsz enni. Aki nyáron nem bír enni, az télen se bír. Le kell nyomni a kaját. Ha úgy könnyebb, időzítsd nyárra a diétát, akkor kevesebb táplálék kell, de azt is le kell szögeznem, hogy igen nagy hülyeség az a téveszme, hogy nyáron diétázni kell, mert nem lehet tömeget növelni. De lehet.

Minden kifogás alapja a lustaság. Nyáron jó időben a strandon héderelni vagy akármi mást csinálni van kedve a legtöbbeknek. Hülyeség kamu ideológiákat gyártani.

De egy komoly, vagy komoly szándékú kezdő sportoló edz. Számára nyár semmiben sem különbözik a többi időszaktól. Inkább élvezi, hogy nem befagyott seggel kell elmennie a teremig.

Nyáron sem hagyjuk abba az edzést!

komment

süti beállítások módosítása