BodyBuilder Gym

A BodyBuilder Gym egy minden fitnessz és wellness jelleget nélkülöző testépítő edzőterem. Hardcore bodybuilding felszerelés, azaz vasak vannak és gépek.
Ha meglesz a jubileum és az ezredik barom is bejön megkérdezni, hogy van-e szauna, extra szolgáltatásként felszerelünk egy géppuskát.
Hozzánk ún. edzést végezni járnak az emberek, pontosabban sportolók. Jó a hangulat, nincsenek félmeztelen feszengők meg papucsos buzik, aki ide jár, az rendesen edz, nem tartja fel pofázással a többieket. Ez a terem azoknak való, akik komolyan gondolják.
Elérhetőségünk: www.bodybuildergym.hu

Friss topikok

VÉGEZTÜNK!

2014.07.27. 11:45 bodybulvár

Az Edzőterem Blog, mint a BodyBuilder Gym hivatalos blogja az Index hozzáállása és színvonala miatt megszűnik.

Már jó ideje forgott  a gyomrunk, de a végső lökést az adta meg, hogy az index létrehozott egy testépítéssel foglalkozó megélhetési blogot (ratyibuilding) amelyet egy (vagy több) tökéletesen hozzá nem értő kezdő testépítő zsírhülye készít, kizárólag pénzkereseti céllal. És mivel index belsős blog, azonnal index címlap, bármilyen szánalmas baromságot írnak is.

Ilyen színvonalú platformon, ezek mellett - ahol kisköcsögök olvasókat hülyítenek pénzért, és ehhez szerkesztői támogatásuk van - mi nem kívánunk megjelenni többé. Mint ahogy eleve a velvet napi pornószarja, a sportgéza hazugságai, a sztárolt valóságsó szereplők nyomora és egyéb szemét mellett sem szeretnénk szerepelni.

Nem érezzük magunkat jól egy pöcegördörben, szennyblogok között és nyilván nem toljuk az alja munkát preferáló - és nem mellesleg a drogozást biztos véletlenül népszerűsítő - index/blog.hu szekerét. Az index olvasói számára eddig végzett non-profit felvilágosító tevékenységünket befejeztük.

A Totalcarral szerződésem van a robogóblogra, ezen kívül az összes blog.hu-s tartalmamat megszüntetem. (Az a index.hu-t a színvonala miatt amúgy sem olvasom jó ideje: a számítógépeimen le van tiltva egyéb szennylapok mellett.)

A BodyBuilder Gym izomműhely fizikailag tökéletesen működik továbbra is a Budapest XIII. Marina sétány 1. címen, a Duna partján, valamint weben, mint bodybuildergym.hu. Ezentúl inkább oda gyártunk tartalmat - első lépésként átmásoljuk az ittenit.

Kovács "Drugs Bunny" Zsolt
főszerkesztő
www.bodybuilder.hu: Magyarország vezető testépítő/erősport magazinja

komment

süti beállítások módosítása