BodyBuilder Gym

A BodyBuilder Gym egy minden fitnessz és wellness jelleget nélkülöző testépítő edzőterem. Hardcore bodybuilding felszerelés, azaz vasak vannak és gépek.
Ha meglesz a jubileum és az ezredik barom is bejön megkérdezni, hogy van-e szauna, extra szolgáltatásként felszerelünk egy géppuskát.
Hozzánk ún. edzést végezni járnak az emberek, pontosabban sportolók. Jó a hangulat, nincsenek félmeztelen feszengők meg papucsos buzik, aki ide jár, az rendesen edz, nem tartja fel pofázással a többieket. Ez a terem azoknak való, akik komolyan gondolják.
Elérhetőségünk: www.bodybuildergym.hu

Friss topikok

Edzőterem, az meg mi?

2012.11.20. 17:17 bodybulvár

Valamikor a történelem hajnalán pincetermek termelte izzadtságszag alól szállt ki a fitnessz mozgalom: a gyakran okkal lenézett butagyúrósokból indult ki az a milliárdos iparág, amelynek eredményeként a wellnessz szállodákig terjedő spektrumban különféle létesítmények találhatók szerte a világban.

(Hadd ne menjek bele abban, hogy a luxus edzőtermeket seggáztatónak használó delikvens nem nagyon fingadozna a pezsgőfürdőbe, ha nincs Arnold Schwarzenegger.)

Na de a spektrum alja nem ott van, hogy a fapados edzőteremtől indulunk a luxusig, ahol minden van, csak sportolni ne kelljen. Ha csinálsz egy rendes helyen, nem csöves pincében egy rendes edzőtermet, ami semmi másról nem szól, csak edzésről (ún. sport), az emberek néznek, mint a lukinyúl.

Márpedig nem mindenki akar diszkóprogramot. Nem mindenki akar papucsban beszélgető hülyéket kerülgetni. Van, aki sportolni akar, és abban eredményt elérni. Erre a megfelelő üzemi körülmények az ún. edzőteremben lennének adottak. Amiből igen kevés van, de abban meg kötelező tartozék feszengő és nagyotmondó, en bloc irritáló köcsög.

Az edzőterem egy ufó. Pontosabban:  Upsz, Felfoghatlatlan Objektum.

bbgym panoráma.jpg
A múltkor benyit vagy nyolc nyanya 60 és a halál között, fekete nindzsacuccban, kis fekete műbőr táskával, lehet temetésről jöttek. Bedzsalnak a terem közepébe, a vasak közé. Minden matt fekete, fémszag van, munkagép dizájn, körben súlyok és gépek. Erőgépek, érted, lap és tárcsasúlyosak.

És megkérdezik, van-e szauna.

Persze számtalan hülye kérdezi, van-e szauna, miután öt hónapja van kiírva a kirakatra, hogy nincs.

Egy sportklubba sportolók kellenek, szaunázni a Rudas fürdőben kell, vagy a franc tudja hol, nem vagyok egy balneológus. Különböző fitnessz klubok persze alapban rendelkeznek szaunával, pezsgőfürdővel meg hasonlóval, sőt, a Marina part saját fitnessztermében is volt hasonló fícsör a lakóknak. Jó is volt a pezsgősüveget és a gecis kotont halászgatni. Talán bele is szartak, de ha a történelmi hűség miatt nem teszek ilyen kijelentést, mert nem vagyok biztos benne, de azért tudok olyan termet mondani, ahol előfordult. Meglepődnél, kik csinálnak ilyeneket, de erre majd később visszatérek.  

Ez akkor sem lenne pálya, ha nem lennének ilyen extra szabadidős programok, mint öklendezve ganézás, ugyanis egyszerűen nem érdekel más, csak a sport. 

Van még egy tényező: a jó társaság. Emberek, akik húzzák egymást. Elég pár seggfej, hogy tönkretegyen egy közösséget. Ezért kell a faszbúkról kedvezményeket kolduló gyökereket leépíteni. A nap hülyéje cserébe csinált egy országos reklámot. Remélem, címlapos lett az Indexen.

Nem hiszek a negatív reklám elméletében, de annál jobb reklám nem kell, hogy egy edzőteremben normális társaság van és nincsenek gyökerek.

Miről szól a testépítés? Hisztiző kiskancsókról? Feszengő, önimádó gyökerekről? Nekünk nem: az ember azért sportol, hogy megadja azt a fizikai terhelést, amit a civilizáció elvett. Hogy férfi legyen.

komment

süti beállítások módosítása