BodyBuilder Gym

A BodyBuilder Gym egy minden fitnessz és wellness jelleget nélkülöző testépítő edzőterem. Hardcore bodybuilding felszerelés, azaz vasak vannak és gépek.
Ha meglesz a jubileum és az ezredik barom is bejön megkérdezni, hogy van-e szauna, extra szolgáltatásként felszerelünk egy géppuskát.
Hozzánk ún. edzést végezni járnak az emberek, pontosabban sportolók. Jó a hangulat, nincsenek félmeztelen feszengők meg papucsos buzik, aki ide jár, az rendesen edz, nem tartja fel pofázással a többieket. Ez a terem azoknak való, akik komolyan gondolják.
Elérhetőségünk: www.bodybuildergym.hu

Friss topikok

A mopsznak is több esze van

2012.11.22. 16:49 bodybulvár

Ma volt nálunk edzeni Békabalázs. Nem lesz tag, mert hajón dolgozik, ritkán jár itthon, viszont elmesélt egy történetet, ami kapcsolódik legalább két dologgal is. Az egyik dolog, hogy támogatjuk az Állatmentő Ligát. Azt hiszem, ezt nem kell kommentálni: a cél világos. Ezen…

komment

Edzőterem, az meg mi?

2012.11.20. 17:17 bodybulvár

Valamikor a történelem hajnalán pincetermek termelte izzadtságszag alól szállt ki a fitnessz mozgalom: a gyakran okkal lenézett butagyúrósokból indult ki az a milliárdos iparág, amelynek eredményeként a wellnessz szállodákig terjedő spektrumban különféle létesítmények…

komment

süti beállítások módosítása